Mørbradgryde

Ingredienser:
500 g. Svinemørbrad, afpudset
300 g. Bacon i tern
500 g. Champignoner
200 g. Løg
3 ds. Cocktailpølser (350g)

Sauce:
25 g. Margarine
2 spsk. Hvedemel
5 dl. Sødmælk
2.5 dl. Piskefløde 38%
70 g. Tomatpure. koncentreret
1 spsk. Paprika
1 tsk. Cayennepeber
1 Bouillonterning

Puds mørbarden og skær i tynde skiver.
Hak løget, rens champignon og skær dem i kvarte.

Steg først bacon og mørbrad på panden, tag dem af.
Steg dernæst løg og champignon på panden og tag også dem af.

Smelt lidt margarine i panden og rør melen ud i tilsæt mælk, fløde, krydderier og bouillon.
Smag evt til med salt.

Når sovsen er klar tilsættes de andre ting fra panden samt cocktailpølser.
varm godt igennem og server med ris eller kartoffelmos.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>