Mørbrad som vildt

Til 8 personer:
2 svinemørbrader
4 skiver bacon
Salt og peber
1 dl. vand
3 dl. fløde
Ribsgelé
Evt. meljævning
Kulør

 

Mørbraderne gøres i stand.
Baconen skæres i strimler og brunes i en gryde, hvorefter baconen tages op.
Mørbraderne brunes i gryden i fedtet fra baconen.
Bacon, krydderier, vand og fløde tilsættes, låg lægges over og kødes småsnurrer i ca. 20 min, hvorefter mørbraderne tages op.
Sovsen jævnes og smages til med ribsgelé, salt og peber, samt farves med kulør.
Mørbraderne skæres i passende skiver(½cm) og anrettes i sovsen, f.eks. i et ovnfast fad.
Kan serveres med ris eller brunede kartofler samt tyttebærsyltetøj.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>