Landbrød fra Provence

Surdej:
25 g gær
1 1/2 dl lunkent vand
120 g (2 dl) grahamsmel
1/2 l kernemælk
2 tsk. salt
1 spsk olie
150 g (2 1/2 dl) grahamsmel
ca. 600 g hvedemel (10 dl)

 

Gær, vand og grahamsmel røres sammen.
Skålen dækkes med folie og står ved stuetemperatur ca. 1 døgn.

De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1/2 time.

Dejen slåes ned og formes til en hestesko.
Efterhæver ca. 30 min.

Bagetid ca. 40 minutter ved 200 grader C

Enjoy

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>