Kokosmuffins

Ca. 12 muffins

2 æg

2 dl. sukker

125 g. smør

0,75 dl. hvedemel

4 dl. kokosmel

1-2 teske vanillesukker

100 g. mørk chokolade

50 g. hasselnødder

 

Æg og sukker røres til æggesnaps.

Smør smeltes i 1 minut i microbølgeovnen og røres i æggesnapsen.

Vaniliesukker, mel og kokosmel røres i blandingen.

Til sidst hakkes hasselnødder og mørk chokolade, som vendes i den færdige dej.

Dejen hældes i forme 3/4 op.

Bages i ovn ved 200° i 10-15 min.

Velbekomme 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>