Grønsagsragout

250 g løg
ca. 4 spsk olie
4-6 peberfrugter ca.750 g (rød, gul, grøn)
1 ½-2 dl tomatjuice
300 g baby majs (eller majskerner)
400-500 g sukkerærter (pea pods)
1 ds røde bønner (ca. 250 g)
tabasco
kinesisk purløg (såkaldt kina- eller thai-løg)
Svits de pillede, groft hakkede løg knapt møre i olie. Rens peberfrukterne og skær dem i mundrette bidder. Bland dem med løgene, spød med tomatjuice og lad blandingen snurre under låg i 6-8 minutter. Rør majs og sukkerærter i, krydr med et par stænk tabasco og lad alt snurre i yderligere 3-4 minutter. Bland de afdryppede bønner i og klip rigeligt purløg over blandingen, der serveres hed eller lun.

Enjoy

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>