Blødende Chokolade muffins

Ca. 16 stk:
250 g mørk chokolade (70%)
8 æg (pasteuriserede)
250 g florsukker
225 g blødt smør
100 g hvedemel
Muffinsforme af metal

Tilbehør:
Cremefraiche

Hak chokoladen og smelt den over vandbad.
Pisk æg og sukker sammen.
Rør smør i chokoladen og vend derefter med æggeblandingen.
Sigt melet i og vend det hele sammen.
Sæt i køleskab i mindst 2 timer.
Opvarm ovnen til 200°.
Smør muffinsformene og puder dem let med mel.
Fordel dejen i formene. Bages i den varme ovn i 8-10 min.,
til der netop er dannet en fast skorpe.
Kagerne skal være flydende indeni.
Lad kagerne stå i formene i 10 min., inden de løftes op.

4 comments to Blødende Chokolade muffins

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>