Anne´s grove Pølsehorn (boller)

Antal: 20 stk. (boller 24 stk.)
Ingredienser:
6 dl. mælk
50 g. gær
2 tsk. salt
2 tsk. sukker
2 æg
100 g. fuldkornshvedemel
100 g. rugmel
100 g. grahamsmel
100 g. havregryn
200 g. smør
800 g. hvedemel
20 bayerske pølserPensling:
1 æg
Lun mælken og opløs gæren heri.
Tilsæt salt, sukker og æg samt fuldkornshvedemel, rugmel, grahamsmel og havregryn.
Smuldr smørret i næsten alt hvedemelet og kom det i blandingen.
Ælt dejen godt igennem og tilsæt resten af melet, hvis det er nødvendigt.
Dejen skal være glat og smidig.
Dejen skal hæve 1 time.
Herefter deles dejen i 4 lige store stykker.
Hvert stykke rulles ud til en stor rund cirkel.
Hver cirkel skæres i enten 5 store eller 10 små “lagkage-stykker” (trekanter).
Der kommes ketchup på i den brede ende og dejen rulles rundt om pølsen fra den brede ende og ind mod midten.
Læg pølsehornene på slippen og pensl dem med 1 sammenpisket æg.
Lad dem efterhæve i 30 min.
Bages herefter i ca. 25 min. (for de store) eller 15 min. (for de små) ved 200 grader.Enjoy (Steen Kjær)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>