Æggeroulade med bacon og forårsløg

Æggeroulade
Æggemassen:
6 æg
½ l. mælk
1 kop mel
Salt og Peber
250 g. revet ost
+ lidt ekstra revet ost til gratinering

Fyld:
3 pk. Tyndskåret bacon i tern.
2 bdt. Forårsløg fintskåret
1 Rød peberfrugt finthakket
————–
1½ dl. Creme Fraiche 18%

Æggemassen:
Det hele piskes sammen og hældes på et bagepapir i bradepanden, drysses med revet ost.
Bages i 15-20 min. ved 200 gr.

Fyld:
Det hele blandes og svitses på panden. Køles lidt af, hvorefter Creme fraichen blandes i.
Smørres på den bagte æggemasse, hvorefter den rulles sammen, som en roulade.
Kan fryses.
Tages op dagen før på køkkenbordet ca. 1 time, bagefter i køleskab til dagen efter.
Drysses m/revet ost. Bages i ca. 20. min. v. 200 gr.Man kan evt. servere cocktailpølser til.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>